Integritetspolicy

Milly’s Candy AB (org.nr. 556924-5185) är Personuppgiftsansvarig för de uppgifter som samlas in vid registrering eller köp på webbplatsen.

Milly’s Candy AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Namn, kundnummer, personnummer (för vissa betalningsalternativ), adress, e-postadress, telefonnummer och köphistorik registreras i syfte att genomföra köpet, hantera din order, uppdatera kring status på din order och leverera beställd vara, samt uppfylla åtaganden i kundklubben och för garantier.

För att kunna leverera din order måste information om namn, adress, e-post och/eller telefonnummer delas med fraktbolaget, i detta fall DHL.

Om du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas e-postadress med vår tjänsteleverantör, i detta fall Mobiplus. Din information delas för att vi ska kunna använda tjänsten för att kunna hålla dig uppdaterad med erbjudanden och relevant information. Du kan alltid ändra ditt val i Bli Medlem.

Milly’s Candy AB lagrar dina uppgifter i 18 månader efter din senaste interaktion, sedan tar vi bort all orderdata i vårt system. Detta betyder att vi endast behåller uppgifter om transaktionen som inte kan kopplas till dig som person, detta för statistiska ändamål.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att när som helst få ett utdrag av all information som vi har registrerat om dig, begära rättelse om uppgifterna är felaktiga eller att uppgifterna tas bort. Skicka ett e-postmeddelande till info@millyscandy.se med information om de uppgifter du önskar att vi ändrar eller raderar.